Publicitat
ESPORTS

L’aleví masculí del Club Natació Sabadell, campió d’Espanya de vòlei

Aleví masculí club natació
Els joves jugadors del Club Natació amb la medalla d'or / CEDIDA

Culminant una sensacional temporada de la secció de vòlei del Club Natació Sabadell, l’equip aleví masculí ha posat la cirereta aconseguint, de manera brillant, el títol estatal en el Campionat d’Espanya celebrat al poliesportiu Pisuerga de Valladolid.

El conjunt sabadellenc, dirigit per Pau Rosell amb el suport de Roberto Pozzato, després d’una trajectòria impecable durant tot el torneig, s’ha imposat en la gran final al CD Salesians d’Elx per 0-2. No ha estat, però, una victòria còmoda sinó que els nedadors han hagut de lluitar al màxim de principi a fi. De fet, la igualtat ha estat la tònica del partit, que s’ha decantat en l’últim tram de cada set a favor dels sabadellencs, amb ajustats parcials de 21-25 i 22-25.

Aleví Club Natació

Els components de l’equip aleví del Club Natació Sabadell / CEDIDA

Al final del partit, sobre el mateix pavelló, s’ha desfermat l’eufòria dels joves jugadors del Club Natació, que han compartit l’alegria amb els seus familiars desplaçats fins a Valladolid. Amb aquesta medalla d’or, culmina un curs excel·lent de la pedrera de la secció que presideix Òscar Llagostera. En categoria masculina cal afegir el segon lloc del cadet, el tercer del juvenil i el cinquè del conjunt infantil.

En aquesta cita estatal, el domini català ha estat absolut perquè en categoria femenina el CV Sant Cugat ha celebrat el títol després de superar al Col·legi San Ignacio per 2-0 i el tercer lloc ha estat pel CV Esplugues.

Publicitat
Comentaris
To Top