Publicitat
BARBERÀ

Desmantellat un immens cultiu de marihuana ‘indoor’ a Barberà del Vallès

marihuana valles

L’operació ha permès detenir els tres responsables de la plantació, així com intervenir 1.377 esqueixos

La Policia Nacional ha desmantellat un nou cultiu ‘indoor’ de cànnabis en una nau d’un polígon industrial de Barberà del Vallès. L’operació ha permès detenir els tres responsables de la plantació, així com intervenir 1.377 esqueixos, quatre sacs amb cabdells de fins a 34 quilograms i 12,8 quilograms més de picada de cànnabis.

L’empresa elèctrica va ser la que va donar l’alarma davant la sospita de l’existència d’una plantació il·legal, després de detectar que la presa de l’enganxament de la llum d’una de les naus era fraudulenta. Després de fer els mesuraments pertinents, els professionals van indicar que hi havia un consum elevadíssim.

marihuana barbera marihuana barbera

Després de diverses gestions i investigacions, el 30 de maig passat els agents van sol·licitar autorització judicial d’entrada i registre. L’operació va acabar amb la detenció de tres persones com a presumptes autors d’un presumpte delicte contra la salut pública i defraudació de fluids elèctrics.

L’operatiu continua obert i no es descarten noves detencions. Des de principis d’any els efectius de la Policia Nacional han intervingut sis plantacions de cànnabis, sent un total de vuit les desmantellades d’aquest tipus a la comarca del Vallès Occidental.

Publicitat
Comentaris
To Top