Ciutat

Mor un motorista en un accident a la C-16 a Sant Cugat del Vallès

Un home de 31 anys i veí de Santa Coloma de Gramenet, S.T.S, ha mort en un accident a la C-16. Segons informa el Servei Català de Trànsit, el sinistre mortal va tenir lloc dijous quan, per causes que encara s’estan investigant, la motocicleta va patir una caiguda a la via al punt quilomètric 13, a Sant Cugat del Vallès, en sentit nord.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 21.17 h i a conseqüència de la caiguda, el conductor de la moto va perdre la vida. Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que, a més, va activar el Servei de Suport Psicològic.

Amb aquesta víctima, són 76 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons dades provisionals.

Comentaris
To Top