Ciutat

Afectacions a la mobilitat per obres al centre de Sabadell

Obres al centre de Sabadell

Està previst que les tasques als carrers de Sant Quirze i de Gràcia es puguin allargar durant els pròxims quinze dies

Imatge de la zona on s'estan fent les obres

Sabadell continua millorant el seu espai públic. Aquesta setmana, l’Ajuntament ha anunciat afectacions importants a la mobilitat en el carrer de Sant Quirze i el de Gràcia, al Centre, on es duran a terme un seguit d’obres de reparació del paviment.


A conseqüència d’aquestes millores, el consistori ha informat que hi haurà restriccions totals de circulació en ambdós carrers, en uns talls que van començar aquest dilluns. Està previst que les tasques a la zona es puguin allargar durant els pròxims quinze dies, període que es pot veure modificat en funció de la situació meteorològica.


“Quedaran tallats al trànsit de vehicles durant el decurs dels treballs i l’accés als guals quedarà completament prohibit perquè l’execució dels treballs així ho requereix”, detallen.
Malgrat les obres, l’accés a peu als habitatges, locals i serveis quedarà garantit en tot moment i si hi ha afectacions puntuals, apunten, seran degudament senyalitzades.

A primera hora d’aquest dimarts, els veïns transitaven amb normalitat pels carrers afectats, malgrat la presència de diferents elements com grues i tanques al carrer per dur a terme les obres.

Comentaris
To Top