Ciutat

Nomenades les alcaldies accidentals durant l’estiu

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, serà substituïda de forma temporal en el càrrec durant la seva absència aquest agost

Marta Farrés, en una imatge d'arxiu

Com cada any, l’arribada de l’agost suposa el tret de sortida de les vacances per a una part important de la ciutadania. També als ajuntaments. A partir de dilluns vinent, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, serà substituïda de forma temporal en el càrrec durant la seva absència, que s’allargarà les properes quatre setmanes.

Així, el primer que actuarà com a alcalde accidental serà el primer tinent d’alcaldessa, Pol Gibert, des de dilluns, 1 d’agost i fins diumenge, 7 d’agost. Prendrà el relleu la setmana següent la segona tinenta d’alcaldessa, Marta Morell, entre el 8 i el 14 d’agost.

La segona quinzena l’assumiran com a alcaldes accidentals el tercer tinent d’alcaldessa, Jesús Rodríguez, i la quarta tinent d’alcaldessa, Montse González. Tots dos es repartiran, respectivament, la tercera i la quarta setmana del mes, just abans de l’arribada de la Festa Major de la ciutat el primer cap de setmana de setembre.

Comentaris
To Top