Ciutat

Una plataforma veïnal als Merinals reivindica més recursos pel barri

merinales en lucha
Pancarta amb el lema i revindicacions de la plataforma / Victòria Rovira

“Ens sentim oblidats, en plena onada de calor, per exemple, només hem disposat d’una font en tot el barri”, expressa el president de l’Associació de Veïns del barri dels Merinals, Rafael Mata. Com ell, molts altres veïns creuen que els Merinals necessiten més atenció.

Uns veïns han creat la plataforma Merinales en Lucha, que reivindica millores al barri com espais d’oci, un bon manteniment de la zona, més recursos públics i la construcció d’una biblioteca municipal així com un casal d’avis. Un dels seus membres, Joan Bartolí, dona més detalls de les seves demandes:” Tenim l’objectiu de fer reviure el moviment veïnal”.

La campanya inicial del col·lectiu, que se centra en les demandes veïnals, també és crítica amb el Surf City. “No entenem com es pot prioritzar un projecte que considerem innecessari quan tenim necessitats als barris”, opina Bartolí. Per fer el seu primer acte, han organitzat un berenar popular a la plaça del Pla de l’Amor i un torneig de futbol sala.

Comentaris
To Top