ESPORTS

Aprovada l’ampliació de capital per poder “atraure nous inversors”

Calzada, durant la seva intervenció / DS

Els accionistes del Centre d’Esports Sabadell presents a la sala Miguel Quereda han aprovat per unanimitat els diversos punts de l’ordre del dia, presentats pel Consell d’Administració, durant la Junta General extraordinària. El punt principal era l’ampliació de capital per poder tenir “tots els escenaris en l’àmbit esportiu, com a part del projecte CES28”, ha detallat el president, Esteve Calzada. Traduït de forma més directe, el club arlequinat vol disposar del “mecanisme necessari per poder atraure nous inversors”.

Aquest augment de capital social de l’entitat té una emissió de 10.500.000 accions, amb un valor total de fins a 3.150.000 euros. El valor de cada acció és de 0,30 cèntims i aquestes són iguals, indivisibles i acumulables. “Vull que quedi clar que aquesta ampliació no té res a veure amb d’altres que hem afrontat amb anterioritat. Ara no està en joc la supervivència del club”, ha afegit Calzada.

Tots aquells recursos que s’obtinguin aniran destinats íntegrament al projecte esportiu, ara com ara “modest”, però s’espera que en un futur pugui ser més ambiciós, almenys, pel que fa al pressupost esportiu.

Comentaris
To Top