Ciutat

Tasques de neteja de la part dels terrenys ocupats a Cifuentes

L’Ajuntament continua endavant amb els tràmits legals i administratius per endreçar tot l’àmbit de terrenys ocupats

Aquest divendres ha començat la neteja de la part dels terrenys ocupats al barri de Cifuentes afectada per un incendi el mes de juliol. L’acció, que afecta uns 2.500 m2 pertanyents a tres parcel·les de titularitat privada, es portarà a terme de manera subsidiària i, un cop feta, es reclamarà a la propietat que n’assumeixi el cost.

Està previst que les tasques de neteja permetin també retirar les restes de les edificacions precàries d’auto-construcció i tot el material de rebuig i deixalles de la zona. També es procedirà a treure tanques metàl·liques, lones, fustes, ferros i altres elements col·locats a mode de tancament de porcions del terreny.

L’Ajuntament continua endavant amb els tràmits legals i administratius per endreçar tot l’àmbit de terrenys ocupats i recuperar les parcel·les de titularitat municipal. La gestió té en compte les particularitats de cada espai, amb terrenys ocupats que són de l’Ajuntament, altres propietat de VIMUSA i altres de caràcter privat. Amb la recuperació dels terrenys es pretén evitar que es desenvolupin construccions o activitats il·legals, així com prevenir riscos derivats d’aquestes activitats i evitar les molèsties que es generen al veïnat. El consistori ha realitzat en els darrers mesos diverses accions per advertir sobre la il·legalitat de la situació que es viu a la zona.

VÍDEO: Incendi a les hortes il·legals de la ronda d’Europa de Sabadell

Comentaris
To Top