Ciutat

Atropellat un home de 67 anys a Sabadell

Una ambulància del SEM, a l’entrada d’Urgències del Taulí, en una imatge d’arxiu / LLUÍS FRANCO

La víctima va ser traslladada per una ambulància del SEM fins a l’hospital Taulí amb pronòstic lleu

Una ambulància del SEM, a l’entrada d’Urgències del Taulí, en una imatge d’arxiu / LLUÍS FRANCO

Un home de 67 anys va ser atropellat aquest divendres a la confluència del carrer Salvany amb l’avinguda de Barberà, al costat de la plaça Montserrat Roig de Sabadell. Els fets es van produir passades les 14 hores del migdia, quan l’home va ser envestit mentre creuava un pas de vianants.

Després de l’atropellament, la víctima va ser traslladada per una ambulància del SEM fins a l’hospital Taulí amb pronòstic lleu. En aquest últim mes, s’han produït dos atropellaments a Sabadell, concretament a l’Eix Macià i a la carretera de Molins de Rei. En ambdós casos, les víctimes creuaven per un pas de vianants quan van ser envestides per un turisme.

Atropellada una dona de 52 anys a l’Eix Macià

Comentaris
To Top