Ciutat

Denuncien l’acumulació de deixalles a Ca n’Oriac: “Fa molta pudor”

brutícia Ca n'Oriac

Els veïns denuncien l’acumulació de brutícia al barri: “Fa molta pudor”

Brutícia a la Ronda de Collsalarca / CEDIDA

Veïns de Ca n’Oriac han denunciat la brutícia i l’acumulació de mobles i deixalles que s’acumula als contenidors de la Ronda Collsalarca, davant del Pavelló Nord. Els residents del barri han lamentat l’incivisme recurrent a la zona i sostenen que “fa molta pudor“. “Sempre ha passat, però durant el mes d’agost ha estat més recurrent”, lamenten els veïns. Reclamen a l’Ajuntament un reforç de la neteja a la zona i controlar els incívics.

De fet, Sabadell disposa d’un servei de retirada de voluminosos gratuïts. “Que la gent abandoni mobles sense avisar ocasiona brutícia, dificulta l’accés als contenidors”, insisteixen fonts municipals. Recorden que cal avisar al servei gratuït de Smatsa, que es pot sol·licitar de dilluns a divendres trucant al 900 22 22 34. Des de l’Ajuntament asseguren que els punts conflictius de brutícia “són puntuals” i que “es van netejant diàriament”.

Des de 2020, Sabadell està actuant amb campanyes de sensibilització i ha incrementat la vigilància per a detectar mobles voluminosos abandonats.

brutícia Ca n'Oriac

MAPA | Els carrers amb més brutícia de Sabadell: l’incivisme creix un 40%

Comentaris
To Top