Ciutat

L’aeroport de Sabadell té nova direcció

Carlos Gallardo substitueix José Andrés Domínguez / CEDIDA

A partir d’aquest dijous 1 de setembre, Carlos Gallardo García és el nou director de l’aeròdrom sabadellenc. Responsable des de 2018 del Departament de Planificació d’Operacions de l’aeroport de Palma, substitueix José Andrés Domínguez Mates, que deixa el càrrec a petició pròpia.

José Andrés Domínguez, que es va incorporar a la direcció de l’Aeroport de Sabadell a l’octubre de 2019, s’incorpora, amb efecte immediat, al Departament d’Instal·lacions Especials de l’Aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas. Durant la seva etapa al capdavant de l’aeròdrom, l’aeroport ha incrementat la seva activitat i ha potenciat la vocació formativa, implantant la primera escola de controladors aeris a Catalunya, SkyWay.

Enginyer informàtic

Durant l’etapa de Carlos Gallardo en l’aeroport balear, destaca l’èxit de la implantació d’accions que han aconseguit optimitzar l’operativa en facturació i en el pati d’equipatges. Gallardo és enginyer informàtic per la Universitat Autònoma de Barcelona i anteriorment va desenvolupar la seva experiència professional en l’àrea d’Operacions de l’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat entre 2017 i 2011. Posteriorment, va estar liderant la secció de Gestió Operativa i Passarel·les del mateix aeroport.

Comentaris
To Top