El punt de penal condemna el juvenil del CE Sabadell a l’estrena lliguera

Ian Martínez anotant el gol que ha suposat l’igualada al marcador / CEDIDA (CE Sabadell)

El Juvenil “A” del CE Sabadell ha caigut en el dia d’avui en el partit corresponent a la jornada 1 de la Divisió d’Honor juvenil davant la Damm (1-2). El partit ha començat de forma inmillorable per la Damm amb un penal al minut 3 que ha transformat el conjunt cerveser.

Després d’uns minuts de tanteig i sense gaires sobresalts, un penal sobre Petit després d’una agafada dins l’àrea ha suposat l’empat al marcador. Ian Martínez ha marcat a porta buida després que el porter parés, en primera instancia la pena màxima.La primera part ha acabat amb molt “migcampisme” i poques arribades per part dels dos equips.

No obstant, la segona meitat ha estat un vendaval cerveser des de l’inici.El CE Sabadell només ha pogut defensar-se davant les arribades de la Damm que s’han anat succeint, sobretot en els primers minuts amb diversos xuts a porta que només la fortuna ha desviat del marc de Ciurans.  Finalment, després d’una passada llarga i en el tercer penal del partit, la Damm ha aconseguit l’1 a 2 a deu minuts del final posant justícia al marcador. Als últims minuts, l’entrada d’Aitor ha donat electricitat al juvenil arlequinat que no ha pogut posar l’igualada al marcador. Tocarà millorar.