FESTA MAJOR

Suu desprèn tendresa davant d’un públic entregat

Suu Festa Major Sabadell

La cantant barcelonina va ser capaç d’aglutinar centenars de persones en el seu concert de diumenge a la nit

Suu, en un moment del concert del diumenge / VICTÒRIA ROVIRA

Sempre que Suu canta desprèn tendresa. Les lletres de les seves cançons fan despertar les emocions que tenim guardades en el nostre interior. Això els seus seguidors ho saben bé i, per això, van omplir l’escenari de l’Eix Macià en el concert de Festa Major de la cantant barcelonina d’ahir diumenge.

Centenars de persones van assistir al concert de la cantant barcelonina / VICTÒRIA ROVIRA

Després dels concerts a l’Eix Macià de Flashy Ice Cream i Beth el divendres, i el de Miki Núñez el dissabte, amb Suu es canviava de registre. Es va passar a un tipus de música més reflexiva i emocional, un estil molt distintiu de la personalitat de la cantant, que s’allunya de la música més comercial.

El públic de primera fila, entregat en tot moment al concert de Suu / VICTÒRIA ROVIRA

El públic va cantar a ple pulmó molts dels temes més coneguts de Suu. La cançó Nota de Voz, del seu últim àlbum, Karaoke, va ser de les més aclamades. Evidentment, el tema musical Tu eres un temazo també va despertar passions.

Suu, durant el concert a l’Eix Macià / VICTÒRIA ROVIRA

D’altra banda, com sol ser habitual en els seus concerts, Suu va reivindicar el col·lectiu LGTBI. La cantant va treure una bandera irisada i va demanar respecte per a totes les persones del col·lectiu. “Que cadascú estimi a qui vulgui. Que no ens diguin a qui hem d’estimar”, va manifestar.

Miki Nuñez causa furor en l’actuació estrella de la Festa Major

Comentaris
To Top