FESTA MAJOR

Flashy Ice Cream fa embogir l’Eix Macià en el seu concert de Festa Major

Flashy Ice Cream

El grup sabadellenc es va donar un bany de masses cantant a casa seva: desenes de persones van cantar a ple pulmó totes les seves cançons

Flashy Ice Cream, en el seu concert d'ahir a la nit / VICTÒRIA ROVIRA

Flashy Ice Cream està pujant com l’escuma i cada cop compta amb més seguidors. Després d’un estiu plegat de novetats, amb les cançons del nou disc Aftersun sonant per tot arreu, el grup sabadellenc està omplint els escenaris a cada concert. Sense anar més lluny, ahir a la nit es va donar un bany de masses en el seu concert de Festa Major de Sabadell. Centenars de persones van assistir-hi i van cantar a ple pulmó tots els temes del grup. Flashy tocava a casa davant de la seva gent i això sempre és un plus.

El públic va gaudir en tot moment de l’actuació / VICTÒRIA ROVIRA

Els seus membres, Pol Giancana, C. Turu i Sneaky Flex, ja van avisar en una entrevista al Diari de Sabadell que el concert superaria les expectatives. Tenint en compte la rebuda del públic, no anaven gaire desencaminats.

Ja des de l’inici del concert, Flashy va posar alt el llistó i va cantar alguns dels temes més recents i, a la vegada, més coneguts. El punt àlgid de la nit va tenir lloc quan el també grup sabadellenc 31 FAM va pujar a l’escenari per cantar, juntament amb Flashy i l’artista emergent Muskha, una de les cançons de l’estiu, Bona vida. La sabadellenca Santa Salut i Pawn Gang també havien de pujar a l’escenari, però finalment han estat baixa.

Moment en què 31 FAM va pujar a l’escenari / VICTÒRIA ROVIRA

‘Un estiu perfecte’, la cançó de l’estiu

El públic, majoritàriament adolescents i gent jove, va estar entregat en tot moment i embogia amb cada cançó que cantava Flashy. Un estiu perfecte també va ser un dels temes més aclamats. La cançó va ser batejada per Icat FM com la cançó de l’estiu. Flashy va acabar el concert passades les 1:00 hores després de cantar alguns dels hits de Hangover i de Don Gelato, els altres dos discs més coneguts del grup.

Flashy Ice Cream: “Tocar davant de la nostra ‘penya’ és una bogeria”


Els concerts de Festa Major no s’aturen i, de fet, aquest dissabte és el torn del cap de cartell, Miki Núñez. El terrassenc actuarà també a l’Eix Macià a partir de les 23:30 h.

El Triquell actuarà a l’acte de Festa Major del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top