ESPORTS

El fenomen del ‘baby Sabadell’ de Gabri: 23,5 anys de mitjana

Sabadell-Cornellà
L'onze del Sabadell davant el Cornellà, marcat per la joventut / Lluís Franco

Parlar delbaby Sabadell’ no és cap ximpleria. De fet, l’estadística reafirma el conjunt arlequinat com un dels més joves de la Primera Federació, gairebé al nivell d’un equip filial. Diumenge passat, contra el Cornellà, l’onze que va escollir Gabri Garcia oferia una mitjana d’edat que amb prou feines superava els 23 anys. Exactament 23,5. I això perquè Adán Gurdiel (29) i Juan Delgado (28) feien augmentar aquesta xifra.

Fins a set jugadors titulars no superen els 23: Guillem Molina, Pau Resta, Àlex Sala, Joanet López, Sergi Garcia, Pau Víctor i David Astals. Cal afegir el porter Sergi Puig amb 24 i Juanmi Carrión amb 25. Els canvis no van fer variar massa la situació. Els 27 anys de Chistian Dieste i Ismael Athuman i els 25 d’Eudald Vergés van quedar compensats pels 23 d’Alberto Fernández i els 20 de Marc Vargas. La mitjana va pujar fins als 23,8.

L’experiència de César Morgado

Jugui qui jugui, aquest Sabadell respira joventut per tots els cantons. Aquesta serà la tònica perquè així s’ha configurat la plantilla. Només la presència de César Morgado, amb 29 anys, pot donar-li un toc de més veterania i experiència. El central es troba en plena recta final de la seva posada a punt i la idea és que en dues o tres jornades estigui a disposició del tècnic. També ens haurem d’acostumar a les seves rotacions. Davant el Cornellà van ser 8 les novetats a l’onze i això ha augmentat ja a 22 els jugadors utilitzats per Gabri en només tres jornades de lliga. Mantindrà aquest nivell de canvis en el duel de diumenge a El Collao? Encertar l’onze sembla que serà missió impossible aquesta temporada.

Comentaris
To Top