ESPORTS

Segona victòria de l’OAR Gràcia Sabadell femení en un duel trepidant

OAR-Levante
Maria Monllor, amb vuit gols, ha estat clau en la victòria / Lluís Franco

El conjunt gracienc ha aconseguit la segona victòria després de superar el Levante (30-26) en un partit trepidant i d’enorme desgast. La intensitat defensiva s’ha de destacar com a element clau del seu èxit perquè el Levante, incisiu, tenaç i tremendament dinàmic s’ha mostrat perillós en les seves possessions.

L’enfrontament, sense cap moment de treva, s’ha caracteritzat pel constant intercanvi de gols a partir del 8-4 inicial amb què el Gràcia, més encertat al començament, ha pogut adquirir un marge de 4 gols (8-4), que ha arribat a ser de 6 a la segona part (23-17), i del qual ja no se n’ha desprès. El robatori de pilota de Maria Monllor, transformat en gol de contracop a dos segons del descans, ha posat fi a la primera part amb 16-11.

Sobrepera i Monllor, estel·lars

El Levante ha tornat amb ganes de recuperar el terreny perdut, però l’equip de Carol Carmona no li ha donat opció. El 19-14 ha donat pas a una fase de lament rere lament de les gracienques pels dos llançaments al pal i les tres pèrdues consecutives. No hi ha hagut preocupació afegida, ja que el conjunt visitant també ha estat imprecís alhora i ha deixat escapar l’oportunitat d’escurçar la diferència.

OAR Gràcia-Levante

Alegria de les jugadores gracienques al final del partit / Lluís Franco

Superats aquells instants improductius d’un i altre, el partit ha recuperat l’essència anterior i ens ha ofert prop de vint minuts d’allò més interessants, amb especial protagonisme de Janna Sobrepera (11 gols) i Maria Monllor (8 gols), esplèndides en cada acció que han dut a terme (30-26).

Comentaris
To Top