Publicitat
Ciutat

Guia del programa Ciutat i Escola: quasi 400 activitats per ampliar l’horitzó educatiu

Al llarg d’aquest curs 2022-2023, Sabadell oferirà activitats extraescolars per a joves amb ganes de cultivar el seu coneixement

Afavorir l’equitat educativa i promoure una educació de qualitat connectada amb la ciutat són els valors que sustenten el Programa Ciutat i Escola, que mitjançant la realització d’activitats complementàries educatives, brinda a l’alumnat experiències que difícilment viuran a l’escola. Al llarg d’aquest curs 2022-2023, a Sabadell s’oferiran fins a 388 activitats organitzades entre 83 entitats i empreses de la ciutat, a més de la participació municipal. Aquest reguitzell d’activitats procura als estudiants sabadellencs una formació integral en aspectes referits a l’ampliació del seu horitzó cultural i educatiu, o a la seva preparació per a la inserció en la societat.

L’Ajuntament i les noves entitats han fet aquest dimarts l’acte protocol·lari de signatura de l’adhesió al Consell d’Entitats Ciutat i Escola, l’òrgan de coordinació de les activitats educatives que configuren el programa. El regidor d’Educació, Manuel Robles, ha celebrat que amb les quasi 400 activitats d’aquest any, “s’ha fet cim”.

Com em puc inscriure?

A continuació, et detallem en aquest PDF com et pots inscriure a les activitats i on pots trobar-les.

Tres noves entitats

Com a novetat, i símbol de l’interès que desperta el programa, enguany tres noves entitats han decidit involucrar-se en la realització d’aquestes activitats. L’Escola Superior de Disseny (FUNDIT-ESDI), que proposa 6 activitats lligades al disseny i les noves tecnologies; l’ARTeneu, que oferirà una activitat lligada a l’estil modernista de la seva seu a la Casa Taulé i, finalment, Sabadell Gimnàstic Club que n’oferirà 6 relacionades amb l’esport.

L’oferta d’activitats del programa estan agrupades per àmbits diversos, com són la història, el patrimoni, la ciència, la tecnologia, l’educació en valors, l’esport, la sostenibilitat i la creació artística.

Pots consultar les noves activitats d’aquest any, aquí!

S’espera molta participació

El programa municipal Ciutat i Escola del curs 2021-2022, va tenir un total de 41.270 participants. Malgrat les dificultats derivades de la situació de pandèmia, i tot i estar encara lluny dels registres habituals anteriors a la covid, la participació va ser positiva. Enguany s’espera que la xifra s’acosti a les 120.000 participacions, que correspon al curs 2018-19, el darrer que es va desenvolupar amb normalitat abans de la pandèmia.

Publicitat
Comentaris
To Top