Oci i cultura

La vuitena edició del Mescla’t omple Sant Roc de cultura i diversitat

mescla't
Les paradetes han estat les grans protagonistes de la jornada / Victòria Rovira

Aquest dissabte les entitats han tornat a omplir de vida i cultura el centre de Sabadell. Ha estat amb la vuitena edició del Mescla’t, enguany sense restriccions per la Covid. Sota el lema ‘Sabadell, compromesa amb el món’ els assistents han pogut gaudir d’una trentena de propostes, tant culturals com gastronòmiques.

mescla't

Les activitats infantils s’han concentrat a la plaça del Doctor Robert / Victòria Rovira

“Hem notat una gran assistència, sobretot públic familiar per qui també hi hem dedicat espais n’estem molt satisfets”, ha comentat Laura Gómez, responsable de Projectes Socials a l’Àrea de Feminismes i Diversitat. Una de les novetats de l’edició ha estat la gimcana infantil: “És un recorregut que et fa visitar totes les parades, han d’anar, preguntar i així acaben coneixent totes les propostes culturals que hi ha”, ha afegit.

També s’ha implementat una mesura molt visual: “Tenim uns adhesius on es pot escriure conceptes que poden afavorir la justícia social, és un element reivindicatiu”, ha afirmat Ainhoa Torrado, tècnica d’acollida.

La vuitena edició ha comptat, a més a més, amb 14 activitats per tots els públics al Racó del Campanar i la plaça del Doctor Robert. Totes elles amb l’objectiu de potenciar els valors de la diversitat i la convivència. Elaborar piruletes amb xocolata de comerç just, conèixer contes africans o la presentació del llibre ‘La infermera sahrauí” han permès descobrir realitats i cultures d’arreu del món.

mescla't

La gran oferta cultural ha permès conèixer diferents tradicions i cultura d’altres països / Victòria Rovira

El bon clima que hi ha hagut durant tot el dia ha afavorit la gran presència de públic, que no ha parat de visitar l’espai durant tota la jornada.

Les entitats conquereixen els carrers a la vuitena edició del Mescla’t

Comentaris
To Top