Publicitat
Ciutat

Els Geganters de Sant Celoni visiten el Taulí per homenatjar els sanitaris

És una de la quarantena d’hospitals catalans que visitarà la colla

Imatge de l'acte d'aquest dilluns al Taulí | Colla de Gegants de Sant Celoni

Els Geganters de Sant Celoni han visitat aquest dilluns al migdia l’Hospital Parc Taulí per agrair la tasca del personal durant els mesos més durs de la Covid-19. Una cita en què la figura de la colla, el Gegantó Mau, ha ballat i ha donat les gràcies per la implicació i l’esforç de tota la plantilla del centre hospitalari.

Vestit amb una bata blanca de sanitari i amb un estetoscopi penjat del coll, seguint el fidel retrat que hi ha a l’imaginari col·lectiu dels facultatius, Manu, que forma part de la colla des de 1996, ha ballat a les portes de l’hospital, a l’edifici Taulí, on s’ha fet la rebuda i l’acte d’agraïment.

Es tracta d’una iniciativa dels Gegants de Sant Celoni que duu per títol “Onada d’agraïments” i que consisteix en anar per les regions sanitàries de Catalunya per reconèixer la feina dels professionals sanitaris d’arreu. El pelegrinatge acabarà aquest divendres, 7 d’octubre, havent recorregut 1.800 quilòmetres, després d’haver desfilat per 43 hospitals.

Un itinerari que va arrencar un altre divendres, el del dia 16 de setembre, a l’Hospital i el CAP de Sant Celoni. El president de l’entitat, Jordi Deumal, ja volia fer aquesta volta per Catalunya, perquè “fa més d’un any que em voltava pel cap”. Una idea que va esdevenir real quan els casos de coronavirus anaven a la baixa “i semblava que ningú se’n recordava del que havíem passat”

Publicitat
Comentaris
To Top