Publicitat
ESPORTS

L’Astralpool aixeca la tretzena Copa Catalunya

Les campiones de Catalunya, amb el trofeu / cedida (fcn)

La tretzena en quinze edicions. L’Astralpool Club Natació Sabadell ha començat la temporada guanyant, de la mateixa manera que va acabar la 2021-2022, i davant el mateix rival: el CN Mataró. Aquesta vegada, però, el títol, tot i ser el menys preuat dels quatre als que opta l’equip de David Palma, també és important. Amb el triomf a la Copa Catalunya, les sabadellenques enceten una temporada en la qual les aspiracions són màximes per tornar a guanyar-ho tot.

La piscina del CN Montjuïc va ser l’escenari on es va disputar el primer cara a cara entre sabadellenques i mataronines, els dos equips cridats a jugar-se tots els títols estatals. Un primer ‘tast’ per veure tot l’elenc sabadellenc, ja amb les campiones d’Europa, Bea Ortiz, Paula Leitón i Elena Ruiz.

Durant els primers setze minuts es va mantenir la igualtat (6-6), però un parcial de 0 a 5, al tercer període, seria definitiu (6-11), liderades per la sabadellenca Judith Forca, autora de tres dianes. El pròxim 12 d’octubre, segon assalt a la final de la Supercopa d’Espanya, aleshores ja amb l’hongaresa Rita Keszthelyi sota les ordres de Dani Ballart.

Subcampions

L’èxit sabadellenc en aquesta copa Catalunya també estaria protagonitzada per l’Astralpool masculí. L’equip de Quim Colet va aconseguir classificar-se per a la gran final després d’eliminar el CN Barcelona. En el partit decisiu per al títol, els nedadors van tornar a creuar-se amb el totpoderós Atlètic-Barceloneta, qui no donaria cap opció als sabadellencs, tot i els cinc gols de Fran Valera (16-9).

Publicitat
Comentaris
To Top