Ciutat

Lluís Matas: “No ens desentenem de res, continuarem treballant per Sabadell i Catalunya”

Imatge d'arxiu / D.S

La sortida de Junts per Catalunya del Govern ha generat reaccions a Sabadell. Després dels resultats de la consulta interna, l’alcaldable de Junts per Sabadell, Lluís Matas, ha volgut expressar la visió del partit.

Tot i posicionar-se al sector partidari de continuar amb el Govern de coalició Matas accepta la decisió presa: “Respecto i assumeixo el resultat de la consulta interna”. El de Junts ha explicat que malgrat que no ser el seu posicionament inicial entén la mesura: “Esquerra i el President no han complert els compromisos, això és el que genera inestabilitat”.

El futur

Davant el nou escenari que es presenta Matas ho té clar: “Continuarem com fins ara, estem fent bona feina i millorant la vida dels habitants de Sabadell. Aquestes són les nostres bases pel 2023”. Pel que fa a les relacions amb ERC s’ha mostrat optimista: “Volem recosir i reconstruir confiances, amb entitats i partits. L’objectiu és la independència”.

Comentaris
To Top