Ciutat

VÍDEO | Primeres proves amb imatges a la cortina de llum i aigua del Passeig

La cortina de llum i aigua que ha de presidir el passeig de la Plaça Major després de les obres ja comença a agafar forma. I, un cop instal·lada, aquestes setmanes s’estan fent diferents proves per deixar-la a punt.

Per això, aquest dilluns s’ha provat per primer cop el sistema de llum que permet projectar imatges sobre la cortina d’aigua. Les proves es van fer al vespre, davant la sorpresa dels vianants, ja que ningú sap amb antelació quan es fan. I entre les primeres imatges que es van projectar hi havia el cartell de la Festa Major del 2021.

Aquest dilluns, a més, també es van poder veure en funcionament els sortidors d’aigua que hi ha a la part nord i que són una de les principals novetats de la reforma d’aquest espai. En altres ocasions, s’ha pogut veure com es provava la cortina d’aigua.

La previsió de l’Ajuntament és que les obres del Passeig acabin a principis de desembre, amb el temps suficient per preparar la campanya de Nadal, durant la qual aquesta zona està cridada a ser el punt de més interès de la ciutat. En aquest sentit, la cortina de llum i aigua vol ser un punt d’atracció que es podrà utilitzar en dates assenyalades per celebrar la Festa Major o Nadal, commemorar dies internacionals i sensibilitzar sobre diversos valors, entre altres.

Mentrestant, resta pendent la plantació de l’arbrat i la jardineria, que està previst que es faci aquesta tardor aprofitant que les condicions meteorològiques afavoreixen el procés de plantació.

Les obres del Passeig continuen en espera que es planti l’arbrat

Comentaris
To Top