ESPORTS

L’eficàcia permet a l’OAR Gràcia Sabadell sumar el primer triomf a domicili

Contracop de Jordi Sala a la pista del Banyoles / CEDIDA

Gran eficàcia. El conjunt gracienc ha obtingut la primera victòria a domicili en superar el Banyoles  per un ample marge en el resultat final (34-44), potser enganyós perquè el conjunt gironí ha fet un bon partit i ha plantat cara en molts moments, però s’ha trobat un Gràcia que ha tingut un elevat índex d’efectivitat com es pot deduir pels 44 gols aconseguits.

En els primers 15 minuts s’han succeït les alternatives, amb un Banyoles un pèl més intens però no per això més efectiu que el Gràcia. La igualtat s’ha trencat a l’equador d’aquest període en 6 minuts de total domini dels verd-i-blancs. El marcador s’ha disparat a l’11 -17 i el partit ha tornat a l’intercanvi de gols fins al descans (17-22).

Ensurt i victòria

La segona part, com a dada curiosa, ha produït el mateix parcial. Inicialment, la balança del joc ha tornat a estar equilibrada i d’aquí que els graciencs han anat conservant l’avantatge de 5 o 6 gols. Tanmateix, el Banyoles s’ha fet fort en defensa i ha fet passar, una estoneta, els pitjors moments a un Gràcia, ara superat, que ha estat a punt de veure com la diferència reduïa a només dos gols. L’ensurt no ha anat a més perquè l’equip de Cesc Borrell ha despertat aviat (31-37) i en el tram final no deixat de mostrar eficiència (34-44).

Comentaris
To Top