Ciutat

Un conductor begut xoca amb un cotxe de Policia en plena fugida

Els fets van passar la matinada d’aquest dijous

Un home de 24 anys va ser detingut aquest dijous a Sabadell després de protagonitzar una fugida de la Policia. El jove, que circulava a una velocitat inapropiada, va acabar xocant amb el cotxe del cos policial, que havia indicat a l’infractor que s’aturés. Un cop va baixar del seu vehicle, va donar positiu en el test d’alcoholèmia.

Els fets van passar la matinada d’aquest dijous al carrer Sol i Padrís amb la ronda Bellesguard. Una unitat de Policia Municipal va observar com el turisme circulava a una velocitat inapropiada i, en veure la indicació perquè aturés el vehicle, el conductor va apretar l’accelerador iniciant una fugida.

Amb maniobres evasives i a gran velocitat, segons detallen fonts del cos, va acabar colpejant el vehicle policial. Posteriorment, les unitats actuants van interceptar el vehicle i al seu conductor, un jove de 24 anys. L’home triplicava la taxa d’alcohol permesa.

El jove va donar positiu amb un resultat de 0,80 mg/l. Els policies van detenir al conductor per un presumpte delicte d’atemptat contra agents de l’autoritat i van instruir les corresponents diligències judicials per un delicte contra la seguretat viària. El vehicle es va immobilitzat.

Comentaris
To Top