Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dijous a Sabadell

Els sous dels joves o una nova denúncia al Waka Sabadell, entre les informacions més rellevants

Arribem al tram final d’una setmana atípica i ho fem amb l’actualitat de Sabadell plena de notícies. Fem un repàs del més destacat de les últimes hores.

Els joves sabadellencs cobren de mitjana uns 10.000 euros anuals menys que la resta de la població, és a dir, al voltant d’un 30% menys. Segons les dades més recents de l’Observatori del Consell Comarcal del Vallès Occidental, que fan referència a l’any 2020, les persones residents a Sabadell de menys de 35 anys tenen de mitjana un salari anual brut de 19.895 euros, que equivaldria a poc més de 1.150 euros mensuals en catorze pagues.

Els sous dels joves sabadellencs, un 30% més baixos

Les mostres d’ADN trobades a la roba que portava Helena Jubany en el moment del seu assassinat no corresponen a Xavi Jiménez, l’única persona que a hores d’ara està sent investigada per aquests fets. Tot i això, sí que són d’un home, com es desprèn de l’informe de l’Institut Nacional de Toxicologia.

Les restes d’ADN de la roba d’Helena Jubany no són de l’únic investigat

Nou episodi violent a les portes de la discoteca Waka Sabadell (Sant Quirze del Vallès), que acumula prop de 200 actuacions policials registrades en un any. Segons ha pogut saber Diari de Sabadell, els fets van ocórrer el passat dilluns, 31 d’octubre, coincidint amb la festa de Halloween a la discoteca.

VÍDEO | Denuncien una nova agressió de la seguretat de Waka Sabadell

“De què serveix plantar arbres si respiro fum dels cotxes?”. És la pregunta que es fan els veïns de la Gran Via, que aplaudeixen la transformació dels entorns, però alhora reclamen una alternativa per evitar la congestió.

Veïns de la Gran Via: “De què serveix plantar arbres si respiro fum dels cotxes?”

Troben la dona de 53 anys que va desaparèixer aquest dilluns a Terrassa. María Soledad Martínez, veïna de Castellar del Vallès, ha estat trobada aquest dimecres a la nit a un municipi del Maresme.

Troben la dona desapareguda dilluns passat a Terrassa

Comentaris
To Top