Ciutat

Tres accidents amb patinets implicats en una setmana a Sabadell

patinet elèctric sabadell

Aquesta setmana ha estat especialment accidentada entre usuaris de patinets a Sabadell. A primera hora d’aquest dijous es va produir el tercer succés amb un vehicle de mobilitat personal d’aquest tipus implicat, en uns fets que van tenir lloc a la confluència de l’avinguda Concòrdia amb el carrer de la Justícia, al costat de l’estació de Sabadell Nord.

En aquest cas, l’accident de trànsit es va produir per col·lisió d’envestida lateral entre un turisme i un patinet. La conductora del vehicle de dues rodes, de 20 anys, va ser traslladada per una ambulància del SEM al CUAP de Sant Felix amb pronòstic lleu per a la seva valoració.

Dilluns a la tarda, un conductor va resultar en caure del patinet quan intentava evitar el xoc amb un vehicle. Els fets van passar al barri de Can Feu. Dimecres, un home de 53 anys va haver de ser traslladat al Taulí en estat greu per culpa d’una caiguda del seu patinet.

22 accidents en patinet elèctric el 2021

Les topades amb patinets elèctrics es troben a l’ordre del dia a Sabadell: segons els registres de la Policia Municipal, l’any 2021 els VMP es van veure implicats a un de cada cent accidents a la ciutat. En total, l’any passat 22 patinets elèctrics van patir o provocar un sinistre a Sabadell.

22 accidents en patinet elèctric a Sabadell en un any: “Cal posar límits”

Comentaris
To Top