Publicitat
Ciutat

Ferit greu el conductor d’un patinet després d’una caiguda a Sabadell

Una ambulància del SEM, a l’entrada d’Urgències del Taulí, en una imatge d’arxiu / LLUÍS FRANCO

Un home va resultar ferit greu després de patir un accident de trànsit a Sabadell. El conductor, que viatjava amb un vehicle de mobilitat personal, va caure del patinet per causes que es desconeixen.

Els fets van passar passades les 4 de la tarda aquest dimecres, al carrer de Costa i Deu, al sud de la ciutat. Com a conseqüència de l’accident, l’home, de 53 anys, va haver de ser traslladat a l’hospital Parc Taulí. Va intervenir dues unitats del SEM i dues unitats de Policia Municipal.

Aquesta setmana, dilluns, es va produir un altre accident amb un conductor d’un patinet implicat. En aquest cas, els fets van passar al barri de Can Feu, a l’alçada de la carretera de Terrassa amb la Ronda de Ponent.

Ferit el condutor d’un patinet en caure mentre evitava xocar amb un cotxe

Publicitat
Comentaris
To Top