ESPORTS

El femení del Club Natació Sabadell de vòlei suma la tercera victòria

Un moment del partit davant el H. Bordils / CEDIDA

Aquesta temporada els dos equips sèniors del Club Natació Sabadell mantenen una línia gairebé idèntica. Després del triomf del masculí a la SuperLliga2 contra el Balàfia Lleida (3-1), el femení va repetir victòria a la Primera Nacional i també guarisme (3-1) davant un combatiu CH Bordils que va posar les coses molt difícils, sobretot a partir del tercer set.

Els dos primers van ser de clar domini nedador. Les jugadores de Xavier Perales es van mostrar molt concentrades en defensa i efectives en atac, adquirint un avantatge decisiu que van saber mantenir sense gaires angúnies: 25-22 i 25-17. El partit semblava ben encarrilat,

Però el Bordils va reaccionar amb força en el tercer set i va escurçar diferències en el marcador amb un 23-25. La lluita aferrissada es va mantenir en el quart set: les visitants van fregar una nova remuntada que hauria conduït al tie-break del cinquè set, però el Club Natació Sabadell va saber respondre a temps per imposar-se per un ajustat 26-24 i anotar-se una victòria, la tercera de la temporada, molt treballada que el situa en la zona mitjana de la taula.

Comentaris
To Top