Publicitat
Ciutat

Cau un grup de narcos de Sabadell dedicat al tràfic de cocaïna

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat un grup criminal de Sabadell que es dedicava al tràfic de cocaïna i de hàixix. Agents de la policia catalana van escorcollar dos domicilis de Ca n’Oriac i van procedir a la detenció de tres integrants de l’organització dimarts passat. Es tracta d’una parella –un home de 45 anys i una noia de 29 anys– i un amic d’aquests de 32 anys. Tots ells residents de Sabadell, segons expliquen fonts de la policia.

En el marc de l’escorcoll, els Mossos van trobar cocaïna i 4.710 euros en efectiu, unes bàscules de precisió i substàncies de tall que utilitzaven per cometre l’activitat il·legal. També van interceptar una pistola d’aire comprimit, pel que se’ls investiga també per un delicte de tinença d’armes.

El grup treballava des de dos cases de Ca n’Oriac. Les constants entrades i sortides de persones van alertar els veïns i a la mateixa policia. Un dels domicilis realitzava la seva activitat connectat de forma fraudulenta a la llum elèctrica. Els Mossos investigaven els seus moviments des del juliol passat.

Publicitat
Comentaris
To Top