ESPORTS

L’OAR Gràcia Sabadell femení sentencia a la segona part (18-31)

Les jugadores de Carol Carmona viuen un moment d'eufòria / Ll. F.

L’OAR Gràcia femení manté la segona posició en el grup C de la Divisió Plata femenina, un punt per darrere del líder Mislata, després de superar l’Amposta en un partit en què ha anat de menys a més i que ha acabat dominant amb autoritat. De sortida els dos equips han practicat un ritme alt que, tanmateix, els ha provocat moltes errades i pèrdues de possessió.

La irregularitat s’ha vist reflectida en l’escassetat de gols que han pujat al marcador, lleugerament favorable al conjunt gracienc amb el primer anotat per Fiona Monllor al mateix moment que es complien 15 minuts de joc (3-5). El partit s’ha començat a animar amb el parcial 3-0 que ha posat per davant per única vegada l’Amposta (6-5), però no ha trigat gaire el Gràcia a recuperar el domini (7-10) que ha conservat quan s’ha arribat al descans (10-13).

Res a veure la segona part amb l’anterior. L’equip de Carol Carmona ha tornat del vestidor endollat i s’ha anat allunyant d’un Amposta que tampoc no ha passat dels 3 gols en el primer quart d’hora (13-23). Janna Sobrepera, en la faceta d’assistent, i Mireia Pacual en la de finalitzadora, tant en els contraatacs com des de la seva posició a l’extrem dret (9 gols) han estat peces destacades de la maquinària verd-i-blanca, que ha funcionat a la perfecció i ha contribuït al 18-31 definitiu. Imparable.

Comentaris
To Top