ESPORTS

Pelayo admet que “hem de millorar l’aspecte defensiu” perquè el Sabadell sigui competitiu

numancia-ce sabadell
Pelayo Suárez, a la dreta, felicitant els seus companys a Los Pajaritos / Ll. Franco

Va començar de titular, va desaparèixer de l’onze i ara ja suma cinc partits consecutius a l’eix de la defensa. Pelayo Suárez s’ha consolidat com un home important per a Gabri Garcia. “Estic content i les sensacions són positives, però aquí cal guanyar-se el lloc en la feina diària. El meu objectiu és posar-li les coses difícils al míster i aprofitar totes les oportunitats”, explica.

El Sabadell és un dels equips més golejats juntament amb el seu rival de dissabte, la SD Logroñés. El central asturià admet que “hem de millorar en l’aspecte defensiu, això ho tenim clar. És complicat guanyar partits i ser competitius encaixant tants gols. És un hàndicap i estem treballant per solucionar-ho. Tenim la sensació que els rivals, fent poques coses, ens marquen amb massa facilitat. Va passar contra la Real Sociedad B: penso que vam fer un partit molt seriós i vam fallar en dues accions. També ens va quedar un regust amarg a Los Pajaritos amb el seu tercer gol després de remuntar un 2-0″.

El seu ex equip

Després de trencar la dinàmica negativa, Pelayo considera “molt important guanyar a la SD Logroñés i fer un pas endavant”. Precisament, s’enfrontarà al que va ser el seu equip la passada temporada. “Tinc un gran record de la meva etapa allà. Es tracta d’un club molt familiar i l’experiència va ser espectacular. És una altra manera d’enfocar el futbol i vaig gaudir moltíssim”.

Com va dir fa uns dies el capità César Morgado, Pelayo també creu que aquest Sabadell pot ser un dels grans animadors de la lliga. “En el moment que tinguem més solidesa defensiva, estic segur que l’equip farà un pas endavant important. Fins ara, els petits detalls ens han penalitzat. Soc optimista i tenim qualitat per mirar cap amunt”. Per cert, l’asturià és un bon seguidor del Mundial de Qatar i manté en el paper de favorit a la selecció d’Argentina tot i la patacada inicial.

Comentaris
To Top