Oci i cultura

L’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell celebra 40 anys

Mirna Lacambra fent de jurat al Principal

L’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell (AAOS) celebrarà aquest divendres el 40è aniversari amb un concert al Teatre La Faràndula. La cita, una de les més especials de la temporada 2022–2023 d’Òpera a Catalunya, servirà per homenatjar diverses figures fonamentals en el creixement de l’associació.

El projecte va néixer a Sabadell de la mà de Mirna Lacambra. L’AAOS compleix enguany quatre dècades des de la primera òpera que va representar a Sabadell: Madama Butterfly, el 7 d’octubre de 1982.

Mirna Lacambra tornarà a dirigir artísticament aquesta producció que comptarà amb les veus solistes de Maribel Ortega, Laura Vila, Albert Casals i Luís Cansino que juntament amb el Cor Amics de l’Òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica del Vallès interpretaran peces i àries d’òperes de Strauss, Rossini, Donizetti, Verdi, Puccini, Giordano, Massenet i Ponchielli, sota la direcció de Xavier Puig, Elio Orciuolo i Daniel Gil de Tejada.

La gala estarà presentada pel divulgador musical i humanista Ramon Gener, que en els seus inicis va estar vinculat amb l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell on va iniciar la seva carrera com a cantant després de guanyar el Concurs de l’Escola d’Òpera l’any 1996, en la seva primera edició.

Al final de la jornada es farà entrega d’uns guardons en reconeixement per la tasca realitzada a una sèrie de personalitats del món de l’òpera sabadellenca.

Mirna Lacambra recull el premi Ópera XXI al Gran Teatre del Liceu

Comentaris
To Top