Ciutat

Les notícies destacades d’aquest dimecres a Sabadell

Matí accidentat a la comarca. Diverses persones han resultat ferides en un tren de Renfe a l’estació de Montcada i Reixac Manresa.

Almenys 70 viatgers han resultat ferits per l’encalç de dos trens a l’estació de Montcada i Reixac Manresa (Vallès Occidental), segons el primer balanç que ha fet el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Almenys 70 ferits en un xoc de trens de Renfe a Montcada

David Bisbal, fotoperiodista i col·laborador d’associacions culturals de la ciutat, va morir dimarts als 45 anys. El sabadellenc era el fotògraf de l’iSabadell a més de responsable de premsa d’entitats, com la Joventut de la Faràndula.

Sabadell perd el fotoperiodista David Bisbal

Centenars de seguidors de la selecció marroquina van sortir al carrer per celebrar la victòria del Marroc contra Espanya en els vuitens de final del Mundial de futbol que s’està jugant a Qatar.

FOTOS: Així s’ha viscut el partit entre Espanya i el Marroc a Sabadell

La Plataforma en Defensa del riu Ripoll engeguen una campanya de micromecenatge per costejar els costos legals i judicials per aturar “la construcció del projecte privat d’una macropiscina d’onades artificials en un espai públic a la llera de l’àmbit fluvial del riu Ripoll per part del govern Municipal de l’Ajuntament de Sabadell”.

Els detractors del SurfCity engeguen una campanya de micromecenatge

El pròxim 15 de desembre, diversos sabadellencs –Joan Poch, Edgar Álvaro i Ian González– coneixeran si son un dels 120 seleccionats per participar a la Kings League, la lliga de futbol 7, organitzada per l’exjugador Gerard Piqué.

Diversos sabadellencs, entre els candidats per entrar a la Kings League de Gerard Piqué

Comentaris
To Top