Ciutat

Sabadell perd el fotoperiodista David Bisbal

David Bisbal, fotoperiodista i col·laborador d’associacions culturals de la ciutat, ha mort aquest dimarts als 46 anys. El sabadellenc era el fotògraf de l’iSabadell, a més de responsable de premsa d’entitats com la Joventut de la Faràndula.

Bisbal també havia assumit les tasques de premsa i protocol de l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes (ACVOT), amb qui estava vinculat després que el 1979 el seu pare, Joan Bisbal, policia municipal de la ciutat, va morir víctima d’un atac terrorista.

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha compartit a les xarxes socials “el dolor per la pèrdua” del sabadellenc, a més d’afegir: “Se’m fa difícil fer-me a la idea que no hi serà a la propera roda de premsa, a la pròxima trobada amb periodistes, a la propera activitat de la ciutat”. El regidor de Cultura, Carles de la Rosa, s’ha sumat a la tristesa per la pèrdua.

“Tristesa enorme davant aquesta notícia sobtada. El nostre condol i escalf a família i amics del David Bisbal. Les seves fotos ens han mostrat i continuaran mostrant-nos la vida de la nostra ciutat”, ha apuntat l’alcaldable d’ERC, Gabriel Fernàndez

Bisbal feia anys que cobria l’actualitat de la ciutat, sempre amb la càmera penjada al coll i sovint com a cronista. El món del periodisme plora la seva pèrdua. El fotoperiodista de Diari de Sabadell, Lluís Franco, ha mostrat la seva consternació.

Desolació i impotència. El David Bisbal se’n va injustament aviat i sense haver-me’n pogut acomiadar. Compartíem passió pel periodisme i per Sabadell, però també somriures, confidències i gust gastronòmic!”, ha escrit el periodista Marc Serrano. “Gràcies per tota l’amistat i els bons consells des del primer dia”, ha agraït el també fotoperiodista Roger Benet

“De nou un cop duríssim per al periodisme sabadellenc. Et trobarem a faltar, David”, ha expressat el cap d’antena de Ràdio Sabadell, Sergi Garcés. Entitats de la ciutat també han expressat les seves condolences: el CE Sabadell, el CN Sabadell o la Joventut de la Faràndula, entre d’altres.

ACTUALITZACIÓ: Les despulles de David Bisbal seran traslladades al tanatori de Sabadell dijous, 8 de desembre, a partir de les 11 h. L’enterrament, al mateix lloc, serà divendres dia 9 de desembre a les 17 h.

Comentaris
To Top