ESPORTS

Diversos sabadellencs, entre els candidats per entrar a la Kings League de Gerard Piqué

/ KINGS LEAGUE

El pròxim 15 de desembre, diversos sabadellencs –Joan Poch, Edgar Álvaro i Ian González– coneixeran si son un dels 120 seleccionats per participar a la Kings League, la lliga de futbol 7, organitzada per l’exjugador Gerard Piqué, que començarà a partir del gener del 2023, i que compta amb diversos streamers, entre els quals, Ibai Llanos, XBuyer i DjMaRiio.

L’anunci d’aquesta nova competició, el passat 10 de novembre, va generar una allau de sol·licituds, fins a arribar a les 11.300. D’entre els milers d’aspirants, aquests sabadellencs, amb pas pel Mercantil i el Sabadell Nord, entre altres clubs de la ciutat, van participar al càsting d’aquest passat cap de setmana a l’Hospitalet, entre els 220 candidats: “Ens van dividir en grups de catorze jugadors, on el nivell era força alt. Vam haver de fer proves físiques, individuals i un partit”, explica el jove sabadellenc Joan Poch, ara a les files del Sant Quirze.

Els candidats a formar part d’un dels dotze equips, presidits per Iker Casillas, Ibai Llanos, Sergio ‘Kun’ Agüero, XBuyer i DjMaRiio, entre altres, van haver de compartir a les xarxes un vídeo breu de presentació per ser un dels 220 candidats. L’objectiu? Entrar. Després, ja es veurà qui és el president: “Si m’agafen ja estaré content. Penso que em va sortir prou bé”.

Comentaris
To Top