Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimecres a Sabadell

La mobilitat, el patrimoni i les infraestructures encapçalen la informació sabadellenca de les últimes hores.

El Govern de Sabadell ha aprovat al ple municipal d’aquest mes de desembre el nou pla de protecció del patrimoni local. El plenari ha donat suport per unanimitat a la proposta, ara aprovada de forma provisional a l’espera del vist-i-plau definitiu de la Generalitat de Catalunya, que es preveu que arribi en els pròxims mesos.

Sabadell aprova el nou pla de protecció del patrimoni, però li reclamen pressupost per conservar-lo

Els nous Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) contemplen l’execució dels dos intercanviadors ferroviaris a les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) Volpelleres i l’Hospital General, que connectaran la línia R8 de Rodalies i el metro del Vallès, enllaçant així les dues comarques, Vallès Occidental i l’Oriental amb tren.

La connexió de Rodalies entre els Vallesos agafa velocitat

Contratemps a les obres del carrer del Caucas (Plana del Pintor) de Sabadell. L’empresa constructora encarregada de la reurbanització de la via ha fet fallida, obligant a l’aturada temporal de les obres. Segons ha informat el consistori, s’està treballant perquè aquesta incidència causi el menor impacte possible en els veïns.

FOTOS | La fallida de l’empresa constructora deixa en suspens les obres del carrer del Caucas

Des del passat mes de juny, l’Aeroclub Barcelona-Sabadell, a través de la seva escola de pilots, la Barcelona Flight School, ha incorporat a la seva flota la primera aeronau a Espanya amb propulsió elèctrica, seguint el projecte d’aquesta entitat de renovació de les aeronaus de formació i entrenament per avions elèctrics.

VÍDEO: Així s’enlaira i aterra l’avió 100% elèctric a l’Aeroport de Sabadell

L’Ajuntament de Sabadell ha advertit una empresa d’enderrocs perquè retiri correctament l’amiant d’una antiga fàbrica que ara està sent enderrocada, al carrer de Sant Baldomer, 88 (Hostafrancs).

Adverteixen que una empresa de Sabadell no està retirant amiant correctament

Comentaris
To Top