Ciutat

El sabadellenc Quim Belmonte, nou portaveu comarcal del Jovent Republicà

Quim Belmonte, primer candidat del Jovent Republicà de Sabadell

El sabadellenc Quim Belmonte va ser escollit aquest cap de setmana nou portaveu del Jovent Republicà al Vallès Occidental. Les Joventuts d’ERC de la comarca van celebrar, a Santa Perpètua de Mogoda, el seu IV Congrés Regional, en què es van renovar diversos lideratges d’arreu del territori vallesà.

Belmonte va posar sobre la taula el repte d’aconseguir un jovent vallesà organitzat. “Necessitem enfortir l’organització per fer front al context de crisi que vivim els joves al territori”, va afirmar. El sabadellenc és fill del barri de l’Eixample i graduat en Educació Social a la UAB. Al Jovent Republicà de Sabadell, ha estat secretari de Xarxes, secretari d’Organització i portaveu, secretari de Finances i secretari de Comunicació.

Durant la trobada, també van ser escollides les persones que representaran el Vallès Occidental al màxim òrgan de les Joventuts d’Esquerra Republicana, el Consell Nacional del Jovent Republicà. Entre elles trobem l’egarenc Albert Gallardo Ferrand, la santcugatenca Mariona Arnau Garcia, el vilacavallenc Martí Pedret Ullés, la ripolletenca Núria Escursell Serra i el perpetuenc Sergi Garcia Vázquez.

Quim Belmonte, primer candidat del Jovent Republicà de Sabadell (ERC)

Comentaris
To Top