Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dilluns a Sabadell

marato roba

Arrenca la darrera setmana abans de les celebracions nadalenques i ho fa amb protagonisme per  a La Marató de TV3. Aquest cap de setmana, la ciutat s’ha bolcat un any més amb la jornada solidària per excel·lència.

Diverses entitats, col·lectius, escoles i espais han participat a La Marató celebrant actes per recaptar fons. Des del Diari n’hem pogut visitar uns quants i conèixer com han viscut la jornada.

Sabadell es mobilitza per La Marató

En aquesta galeria d’imatges, es poden veure els millors moments del cap de setmana, amb activitats motivades per La Marató.

Fotos: Les activitats de La Marató a Sabadell

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la 6a edició de la Papanoelada. L’esdeveniment, organitzat per Moto Solidària Sabadell, recull joguines pels nens amb risc d’exclusió social, infants hospitalitzats al Taulí i donacions per a la Fundació Oncolliga.

Una papanoelada de rècord omple els carrers de Sabadell

El sabadellenc Eric Alés ha espremut al màxim les oportunitats que Sabadell li ha posat pel camí i ha convertit allò que era un passatemps en allò que més hores li roba al final de la setmana. Després d’un exigent bateria de càstings que es van allargar fins a quatre mesos, Alés va ser seleccionat per encarnar el Grau, un dels personatges que donen forma a la sèrie Projecte Beta, un dels programes del nou canal SXR.

Eric Alés, actor a Projecte Beta d’SX3: “El salt del món amateur al món professional és intimidant”

El quart capítol de Cuixa Forta Talks, la secció de diàlegs sense filtres entre l’assessora d’imatge i columnista Marta Pontnou i diferents dones de Sabadell, va rebre com a convidada a la periodista sabadellenca Laura Rosel.

VÍDEO | Laura Rosel: “El vestuari del FAQS em feia sentir segura. No ensenyava ni un cm de pell”

Comentaris
To Top