Ciutat

FOTOS | Es despengen tres finestres del Calendari d’Advent de l’Ajuntament

El Calendari d’Advent que llueix a la plaça de Doctor Robert és un dels elements més identificatius del Nadal a Sabadell. Aquest dimarts, la decoració que penja de la façana anterior de l’edifici de l’Ajuntament ha patit uns desperfectes visibles des de l’indret.

Almenys tres finestres del Calendari d’Advent s’han despenjat, quedant subjectades per la pròpia instal·lació. Més enllà de l’aparatositat de l’escena, no s’han hagut de lamentar més danys materials ni personals. Les caselles no han arribat a caure a terra, però han quedat suspeses, sostingudes per la pròpia instal·lació. Durant el matí, s’ha pogut restablir l’espai, situant els elements novament visibles pel públic.

Fonts municipals han explicat que podria ser que algun dels punts d’anclatge hagi fallat perquè la façana ha viscut canvis en els darrers temps. Les peces estan lligades unes amb les altres i això ha provocat un efecte en cadena, arrossegant-ne dues més. El doble sistema de seguretat, asseguren des del consistori, ha fet que hagin quedat penjant i no caiguin a terra.

La regidora i portaveu de La Crida per Sabadell, Nani Valero, ha alertat a primera hora del matí sobre la situació a la zona, demanant precaució als ciutatans que caminin per la plaça.

Comentaris
To Top