BARBERÀ

VÍDEO | Demanen 10.000 euros de rescat pel nen Jesús robat a Barberà del Vallès

Coincidint amb el dia de Sants Innocents, dos joves es van gravar robant el nen Jesús el passat dimecres del pessebre municipal de Barberà del Vallès. Els nois van penjar el vídeo al seu perfil de Tik Tok, vestint de negre i encaputxats per simular un vertader segrest, a més de tenir la veu distorsionada.

Aquest dijous, els joves han penjat un altre vídeo a Tik Tok on demanen 10.000 euros per retornar el nen Jesús, criticant que va ser molt fàcil dur a terme el robatori perquè la policia de Barberà del Vallès “és incapaç de protegir una simple estàtua”. “Així és com cuiden les coses a Barberà del Vallès. Exigim una recompensa de 10.000 euros, si no el nen no apareixerà amb vida“, han dit al vídeo.

@bebedejesusbarbera Niño Jesús BARBERA DEL VALLES #fyp#para#lentejas ♬ sonido original – NiñoJesusBarbera

L’Ajuntament del municipi vallesà treballa per recuperar la figura central del pessebre, esperant que tot quedi en una broma del dia de Sants Innocents i puguin recuperar la figura sana i estàlvia. Cada nit recollien el nen Jesús i el guardaven fins al dia següent per evitar que el robessin, com ja havia passat altres anys. Tot i així, els dos nois es van avançar a la policia local la passada nit de dimecres, i no van poder impedir el robatori, que ara s’ha tornat viral.

Comentaris
To Top