Publicitat
Ciutat

Dos detinguts per tràfic de drogues en una associació cannàbica de Sabadell

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal de Sabadell van detenir el passat 29 de desembre un home i una dona, de 48 i 25 anys respectivament, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. La investigació es va iniciar el passat mes de desembre quan la Policia Municipal de Sabadell va informar els Mossos de l’existència d’una associació cannàbica on es podia distribuir substàncies estupefaents. En diverses ocasions, agents de la Policia Municipal havien intervingut substàncies estupefaents a clients quan sortien de l’associació.

Els agents van fer un seguit de dispositius de vigilància destinats a verificar si en el local s’hi feia algun tipus d’activitat il·lícita i van detectar que un nombre important de consumidors accedien regularment a l’interior per comprar substàncies.

23 kg de cabdells de marihuana i 10 kg d’haixix

Arran d’aquests fets, agents de la Unitat d’Investigació juntament amb agents de la policia local de Sabadell van realitzar el passat dijous una entrada i perquisició al local d’aquesta associació cannàbica. Al registre s’hi van intervenir quasi 23 kg de cabdells de marihuana, 10 kg d’haixix, més de 5.000 euros en efectiu i prop de 1.000 cigarretes fetes amb marihuana.

Durant l’escorcoll es va detenir els dos responsables de l’associació per un delicte contra la salut publica.

De la investigació es desprèn que els detinguts aprofitaven l’activitat de l’associació per distribuir substàncies estupefaents a consumidors de la zona. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Els detinguts, un dels quals amb antecedents relacionats amb salut pública, van passar dissabte, 31 de desembre, a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Sabadell i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Publicitat
Comentaris
To Top