ESPORTS

Miki Lladó: “Ha estat la victòria de la fe, d’una feina d’equip”

Miki Lladó parlant amb Sergi Garcia a l'àrea tècnica / Lluís Franco

Miki Lladó ha sumat la seva segona victòria com a entrenador del Centre d’Esports. Tot i sortir de la zona de descens en l’última jornada de la primera volta, el tècnic manté la prudència i destaca la feina del col·lectiu.

GUIÓ DEL PARTIT: “El plantejament ha sortit bé. A la primera part, excepte els primers 10 minuts, hem sabut controlar un equip amb un gran potencial. A mi m’agrada tenir jugadors a la banqueta que puguin millorar el rendiment -en al·lusió de Pau Víctor- i a la segona hem sortit encara millor i l’equipo se sentia a gust. Onze contra onze hem tingut tranquil·litat i estabilitat”.

EXPULSIÓ: “S’ha complicat el partit. No sé si l’acció mereix la vermella, s’hauria d’analitzar a fons. Ha estat una entrada al mig del camp, potser l’àrbitre ha interpretat amb la planxa massa alta… Aquesta mena d’accions són a cara o creu i ha sortit creu. Espero que altres vegades surti cara”.

SOLIDARITAT: “Amb 10 jugadors, hem hagut de fer un gran esforç. Ha estat una feina d’equip. Hem demostrat caràcter i una gran solidaritat. Era complicat i al final ha arribat el premi, ha estat la victòria de la fe. Tenim uns jugadors de gran qualitat humana i qualitat”.

IMPORTÀNCIA DEL TRIOMF: “El fet de sortir del descens no li dono gens d’importància. És més emocional. Sabia que d’aquest partit en trauríem coses positives perquè era un test important. No sé si mereixíem el premi de la victòria o no, però ha arribat i és per a ells, els jugadors, els protagonistes”.

SIS DE SIS I PORTERIA A ZERO: “Era un dels primers objectius que ens havíem marcat. Ara hem de millorar en altres aspectes, ho sabem, per aconseguir la màxima competitivitat”.

DAVID ASTALS: “El mèrit és de tots, però ara mateix el David és com el nostre baluard, el far de l’equip i el senyal d’identitat”.

Comentaris
To Top