Ciutat

El carrer de Concha Espina torna a lluir

CARRER CONCHA ESPINA
Les millores permeten gaudir als veïns d'un carrer més segur / Victor Castillo

El carrer de Concha Espina, al barri de Campoamor, s’ha tornat a reinaugurar aquest diumenge. Una reforma que ha servit per pacificar l’entorn, permetent una mobilitat més segura al guanyar-se aproximadament 950 m². Les millores, que inclouen un nou asfalt, bancs i arbres nous s’han presentat als veïns amb un acte institucional.

CARRER CONCHA ESPINA

Unes 250 persones s’han acostat a l’acte / Victor Castillo

L’esdeveniment ha estat encapçalat per l’alcaldessa, Marta Farrés, que ha destacat els projectes que es tenen en marxa al barri. “Tenim obres al carrer Goya i volem fer el jardí del sud, el tema de les licitacions està costant, però esperem tenir iniciades les obres per a finals d’any o a principis del 2024″, ha expressat. 

Reaccions del veïnat

En general, la resposta dels veïns pel que fa a la reforma ha estat molt positiva. Des de les associacions de veïns del barri s’ha destacat que les obres eren molt necessàries i es portaven temps reivindicant. Des de l’Institut Ribot i Serra també s’han mostrat encantats amb les millores, així ho ha expressat una representació d’alumnes: “L’espai ara és més segur i acollidor. Guanyem en qualitat de vida”.

CARRER GOYA

No tots els veïns s’han mostrat satisfets amb les obres / Victor Castillo

Tot i això, a l’acte hi hem pogut trobar algunes veus disconformes. Per la Maria les obres han durat massa: “Han trigat molt, però per sort ja estan i ha quedat prou bé, més modern. Ara el que cal és que millorin l’institut i acabin les obres al carrer Goya”. En la mateixa línia, dues persones han protestat demanant més neteja, seguretat i que les obres que es facin siguin necessàries.

Sigui com sigui, la reforma de Concha Espina és ja una realitat. El cost total de les obres ha estat de 585.000 euros, cofinançats al 50% pels fons europeus FEDER.

Comentaris
To Top