Ciutat

L’exlíder del PP a Sabadell Esteban Gesa, candidat a l’alcaldia de Sant Joan Despí

L’exregidor i exlíder del PP a Sabadell Esteban Gesa ha anunciat aquest cap de setmana que ja treballa com a candidat del partit a l’alcaldia de Sant Joan Despí. En un vídeo publicat a les xarxes socials, el popular ha mostrat la seva voluntat de ser a “a peu de carrer” per escoltar les reclamacions dels ciutadans i construir “un Sant Joan Despí millor”.

Gesa va dimitir el novembre del 2021 del seu càrrec a Sabadell amb l’objectiu de permetre una renovació a la formació a la ciutat. Ara, afronta un nou repte en el municipi del Baix Llobregat, on el Partit Popular no té representació en el consistori.

Gesa va ser portaveu dels populars a l’Ajuntament de Sabadell durant vuit anys (2011-2019) i va protagonitzar una oposició dura envers els governs del PSC i del quadripartit d’esquerres.

Cuca Santos, alcaldable del partit

Precisament la setmana passada, l’actual presidenta local del Partit Popular (PP), Cuca Santos, va ser designada de forma oficial com a candidata a l’alcaldia de Sabadell, segons van determinar els comitès electorals de Barcelona i Catalunya.

Cuca Santos, designada alcaldable del PP a Sabadell

Comentaris
To Top