Ciutat

Cuca Santos, designada alcaldable del PP a Sabadell

Cuca Santos PP / VICTÒRIA ROVIRA

La presidenta local del Partit Popular (PP), Cuca Santos, ha estat designada de forma oficial com a candidata a l’alcaldia de Sabadell. Així ho han determinat els comitès electorals de Barcelona i Catalunya. Els populars veuen en ella l’oportunitat de tornar al ple de l’Ajuntament de Sabadell.

El partit es mostra confiat i sostenen que s’està enllestint un projecte polític “ambiciós”. Segons Santos, “és un programa per mitjà de fer cas a les demandes dels ciutadans”. Entre les seves preocupacions, es troba combatre les “ocupacions il·legals“, fomentar la Formació Professional i impulsar la creació d’empreses a Sabadell, entre d’altres.

Santos ha estat la presidenta del PP a Sabadell des de fa tot just un any. Els populars van perdre la representació a l’Ajuntament de Sabadell després de les eleccions del 2019, una situació que no s’havia produït en les darreres dues dècades. De fet, el PP va treure els seus millors resultats en les eleccions de 1995, quan aconseguia tres regidors i el 10% dels suports.

Des d’aleshores, els suports es van mantenir força estables amb dos regidors, entre 1999 i 2015, mentre que en el mandat 2015-2019, lluitava per la permanència al ple un únic regidor, l’aleshores portaveu del PP, Esteban Gesa.

El PP ja es prepara per fer “el gran salt” i tornar a Sabadell

Comentaris
To Top