Ciutat

Cuca Santos (PP), nova presidenta de la Junta Local

Cuca Santos, en una iamtge d'arxiu / V. ROVIRA

El Partit Popular de Sabadell ha escollit Cuca Santos com a nova presidenta local del partit amb l’objectiu de “convertir Sabadell en un referent de prosperitat i benestar social”. Segons apunten fonts del partit, Cuca Santos és la “candidata més ben preparada” per disputar l’alcaldia a l’actual govern de Marta Farrés. La nova secretària general serà l’advocada María Luz Melero.

La presidenta local dels populars assenyala que “l’emergència social i econòmica provocada per la pandèmia s’ha d’afrontar sense titubeigs”, i proposa convertir Sabadell en “una ciutat emprenedora, competitiva, sostenible i solidària”, adaptada als problemes del 2022 i centrada en el benestar dels ciutadans.

Així mateix, el PP de Sabadell suggereix també “una ampliació de l’oferta de places de formació professional consensuada amb les empreses de la ciutat”, a més de fomentar la creació de llocs de treball “facilitant la creació d’empreses i acabant amb la fiscalitat abusiva que pateixen els comerciants”. Amb aquestes mesures, Santos està convençuda que “atraurà la inversió d’empreses que proporcionaran llocs de treball de qualitat i sous dignes”, apunta Santos.

Per últim, Santos critica la falta de seguretat que, segons la presidenta local, experimenta la ciutat amb l’actual govern, i recomana una inversió en recursos humans i materials que “permetin a la Policia Local acabar amb la delinqüència, el tràfic de drogues, l’ocupació il·legal i la inseguretat que pateixen els veïns de Sabadell”.

Comentaris
To Top