Ciutat

El PP confia a tornar a ser important a Sabadell

PP curs 22-23
Membres de la direcció abans del dinar / Victor Castillo

El Partit Popular de Sabadell “està preparat pels nous reptes d’aquest nou any electoral”. Així ho ha expressat aquest diumenge la seva presidenta, Cuca Santos, abans del tradicional dinar d’inici de curs polític.

Els populars es mostren confiats i es troben preparant un projecte polític “ambiciós”. Segons Santos, “és un programa per mitjà de fer cas a les demandes dels ciutadans”. La presidenta municipal del PP ha aprofitat també per criticar el govern actual, “la ciutadania pateix i mentrestant a l’ajuntament es dediquen a fer-se fotos, nosaltres, en canvi, venim a donar respostes”.

Suport de la direcció

L’acte també ha comptat amb la presència del president del PP a Barcelona, Manu Reyes. Reyes ha aprofitat la intervenció destacant que “el PP és el partit que els sabadellencs necessiten, estem preparats per assumir responsabilitats”. A més a més, el president dels populars ha destacat la importància del partit, “estem convençuts que serem decisius i tornarem a l’ajuntament”.

Pel que fa a saber qui serà el futur cap de llista a la ciutat des del PP han afirmat que encara s’està treballant i pensant en els candidats.

Publicitat
Comentaris
To Top