Ciutat

Cuca Santos (PP): “A Sabadell no s’ha fet cap política d’habitatge social”

La presidenta del PP de Sabadell, Cuca Santos, s’ha mostrat sorpresa per les declaracions de l’alcaldable republicà, Gabriel Fernàndez, demanant la setmana passada més “contundència” contra els grups organitzats dedicats a les ocupacions il·legals a la ciutat.“Ens fa gràcia que Fernàndez o Marta Farrés es preocupin ara per les ocupacions en molts barris, que estan convertint algunes comunitats de veïns en un infern”.

Santos destaca que la seva formació fa molt temps que adverteix sobre la perillositat de donar cabuda a aquest tipus d’ocupacions, lamentant que durant molts anys Sabadell no hagi tingut cap política d’habitatge social ni un parc amb pisos destinats a habitatges d’emergència social.

La que s’espera que sigui candidata dels populars a les eleccions municipals critica que el Govern municipal no tingui alternatives i assegura que el partit posarà “solucions reals i factibles al problema de les ocupacions a Sabadell”. “La propietat privada és sagrada en una democràcia i un estat de dret”, sentencia.

Comentaris
To Top