Publicitat
Ciutat

Caiguda massiva del servei d’internet

Interior del nou model del Nissan LEAF amb l’ordinador a bord

Les principals operadores de telefonia mòbil han experimentat aquest matí problemes en el servei

Les principals operadores de telefonia mòbil han experimentat aquest matí problemes en el servei arreu d’Espanya. Així ho ha certificat el portal especialitzat DownDetector, en què milers d’usuaris han advertit sobre la incidència, que ha afectat Orange, Movistar, Vodafone, Jazztel i altres companyies d’internet i mòbil.

Segons han alertat els clients, els problemes afecten al servei de trucades, missatges i ús d’internet, tant per cable com sense fils. La incidència s’ha començat a reportar a partir de les 9.30 del matí, tal com mostren els gràfics del portal.

De moment, cap de les companyies afectaden han emès cap comunicat ni s’han pronunciat a través de les xarxes per explicar l’origen dels problemes, que afecten usuaris de tots els punts del territori espanyol. El fet que la caiguda sigui generalitzada fa pensar que es tracta d’un problema global en la infraestructura de comunicacions.

Publicitat
Comentaris
To Top