ESPORTS

Miki Lladó: “Millor que les derrotes arribin així i no d’una altra manera”

Miki Lladó, en un moment reflexiu durant el partit davant el Numància / LL. FRANCO

Les valoracions del tècnic arlequinat, Miki Lladó, després de caure davant el Numància (0-1), en la primera derrota de l’era del santcugatenc a la banqueta arlequinada.

El Numància trenca la ratxa: “És una lliga molt competida, no ho descobrim ara. Estàvem en un molt bon moment, i crec que el partit ha tingut dues parts. Hem estat bé els primers 10-12 minuts, però després hem perdut presència. Ells a través del joc directe ens han fet mal. El partit estava igualat, amb els dos equips arriscant poc, sense buscar el joc interior. L’hem tingut, amb l’ocasió del Pau Víctor, però posteriorment ha arribat el seu gol”.

El Sabadell de les dues cares: “Si el rival marca primer, baixa l’altura del bloc i els centrals poden pensar en la pròxima passada. Els jugadors han estat a un nivell bo. És un cop dur i les derrotes millor que arribin així i no d’una altra manera”.

Pau Víctor, més endarrerit: Avui era més un equilibri de forces. L’Alberto Fernández va tenir 45 minuts a Amorebieta i avui 35. És un jugador important, que desequilibra, però està en el procés d’acabar de recuperar-se. Amb el trident Cristian-Moha-Pau és qui té més capacitat per defensar el carril. És el que té més cames i més entesa per fer-ho”.

Equips més conservadors a la Nova Creu Alta: “Ens està constant sumar punts més del que hauria de ser. Necessitem més punts com a local. Les pors a fer errades, anar a buscar l’equip des del primer minut. Ara hem de passar pàgina i començar a preparar Elda. Crec que el grup està molt compromès amb ells mateixos, amb el club i les energies que hi posen són molt positives. Hem de treballar i treballar, i que la sort ens acabi acompanyant”.

És el moment de la serenitat?: “És normal. Guanyes els dos primers partits, empates tres i perds la imbatibilitat. Em tindran aquí a les bones i a les menys bones. És un cop dur i una oportunitat perduda per deixar el descens a cinc punts. Que la frustració no ens inundi i continuem en el camí que hem de recórrer”.

En bona dinàmica, abans de visitar el líder i la possibilitat de caure en descens: “S’han d’avaluar altres coses,. Com està el grup i no com els resultats que aconsegueixes. Hem competit tots els partits i aquesta línia és la que ens donarà punts”.

Greu ensopegada del Sabadell davant la defensa numantina (0-1)

Comentaris
To Top